Zoeken naar zeer lang haar

Uw zoekactie voor zeer lang haar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Subje P 51 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Zoek zeer dominante man voor regelmatig
50 193 84 17x6 . Ik zoek zeer dominante man vanaf 55 voor zeer regelmatige dates ik kan ontvangen Blankenberge en bij vaste maat ook verplaatsen. Zoek dus dominante man hè geen soft ofzo.  
ik jl 47 jaar Limburg - Diepenbeek
jonge man(nen) en/of shemale vanavond
ben op zoek naar jonge man(nen) of een leuke shemale ( droom ik al lang van!) om leuke momenten te beleven vanavond. kan ontvangen in motorhome vanaf +- 20u tot +- 24u in de buurt van Zolder - Diepenbeek( bilzen?). ik pijp, slik en indien NIET dik geschapen mag je mijn gespoeld kontje neuken. veelspuiter en/of meerdere keren klaarkomen is plus. ben soa vrij en verwacht dat ook van u. koppel met biman ook welkom. MAAR je bent wel slank/normaal gebouwd,geen bbs, NIET of zeer weinig behaard ( zeker intiem) en dus vooral NIET dik geschapen. reactie met foto van naakte lichaam aub ( en niet enkel uw...). geile gr.  

jonge man(nen) en/of shemale vanavond
Onderdanig sletj 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig cumdumpster zoekt daddy
Ik ben 1m60 26j 56kg klein onderdanig pijpsletje. Ik neuk niet ENKEL zuigen. Ik zoek een gewillige dominante daddy die veel kan spuiten! Ik ben er zeer goed in om lekker te pijpen en ik bied mijn mondje aan om te laten keelneuken. Ik pijp je lekker intensief en hard. Ik laat je ook in m'n keelgat spuiten en slik alles door als je dat wenst. Ik heb de fantasie om bh, string, lingerie enzovoort aan te doen, als je die in bezit hebt is een pluspunt. Ik zoek lul en ballen gladgeschoren of bijgetrimd. Stuur reactie met foto lul aub, ik kijk nie veel naar uiterlijk, maar meer aan hygiene. Ik ontvang niet maar in en rond gent verplaatsten is mogelijk tot 30km.  

Onderdanig cumdumpster zoekt daddy
Tania 60 jaar Limburg - Heerlen
Wie maakt mij tot zeer vergaande slethoer?
Ook al zit ik in een relatie, ik wens echt te worden opgeleidt en gebruikt tot zeer vergaande kinky perverse hoerige travo sissy slethoer. Vrijwel geen taboes dus. Helaas kan ik niet ontvangen, dus jij, jullie wel? Zoek een vaste man, vrouw, koppel. Ik heb ook financiele middelen om kleding etc te kopen die ik dan bij jullie kan opslaan. Wie o wie spreekt dit aan? Aub ik verlang er echt zeer diep aan. Je mag me alles vragen. Lieve geile groetjes, tania  
47 gay btm 47 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Zoek TOP
Ik zelf 47j gay btm 1m85 95 gbbs verzorgd zeer hygenis ... Wat sex betreft ben ik voor alles te vinden kussen tongen pijpen rimmen laat me neuken,zelf neuk ik wel niet ... Iemand zin om langs te komen,ontvang discreet ...  
prive 45 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek bj door student / jonge man
Ik zoek een pijpbeurt door een jonge man of student. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan verplaatsen naar jou of ik kan ontvangen in alle rust en discretie. Ik ben 88KG 174 17, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. Ik stuur geen dickpics dus als je iemand zoekt waar je absoluut op voorhand een dickpic van wilt, is dit niet jouw adv. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
Geil bi 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Goesting in dikke lul wie spuit mij onder met warm zaad
100% bi top slank blond 1m60 lul 16.5 50j zeer hygïëñs ik ontvangen of verplaatsen wat wil ik is Rukken pijpen ballen eikel likken kontje wordt niet vergeten, bij interesse sturen volledige Statie een foto heeft voorrang  

                               Goesting    in  dikke lul   wie spuit mij onder met warm  zaad
Thor 22 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Eerst seks ervaring gezocht met een jongen .
Beste jongens, Ik ben Thor 22 jaar, Morgen, woensdagnamiddag zou ik graag eens mijn eerste Bi ervaring willen beleven. Naar zeer lang te hebben getwijfeld,ben ik er echt klaar voor . Mijn eenig ervaring in seks is zoals iedere jongen , veel met zichzelf bezig zijn (mastruberen) en op mijn 19de eens met een meisje wat gespeeld maar nog niet geneukt . Dus ik zoek een jongen zeker niet ouder dan 24 jaar, Om samen met mij te ontdekken en te proeven van lekker seks met het zelfde geslacht . Ik kan enkel morgen ontvangen op mijn kot in Leuven. Voor de veiligheid en de eerlijkheid vraag ik wel jullie leeftijd en je ervaring bij het antwoordt te melden . Nee ik zoek niet een jongen met een grote penis niemand is gelijk . De mijne is ook maar 16x3. Dus denk goed na voor je stuurt . Anders staat de prullenbak open .  
ik jl 47 jaar Limburg - Diepenbeek
lekkere lul(len) gezocht
zoek jonge man(nen) of een leuke shemale ( droom ik al lang van!) om leuke momenten te beleven morgenavond, dinsdag 7/5. kan ontvangen in motorhome vanaf +- 21u tot +- 24u in de buurt van Zolder - Diepenbeek( bilzen?). ik pijp, slik en indien NIET dik geschapen mag je mijn gespoeld kontje neuken. veelspuiter en/of meerdere keren klaarkomen is plus. ben soa vrij en verwacht dat ook van u. koppel met biman ook welkom. MAAR je bent wel slank/normaal gebouwd,geen bbs, NIET of zeer weinig behaard ( zeker intiem) en dus vooral NIET dik geschapen. reactie met foto van naakte lichaam ( en niet enkel uw...). geile gr.  

lekkere lul(len) gezocht
sissysletje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
welke strenge dominante perverse meester neemt bezit van dit sissyhoertje?
slank zeer ervaren sissysletje(1m82, 81kg, 51) is langs deze weg op zoek naar een nieuwe meester. deze sissy is volledig onthaard, nagenoeg taboeloos en verlangt ernaar behandeld te worden als slaaf, slet, hond en hoer. Wie neemt deze taak op zich en mag zich straks eigenaar noemen van de grootste sissyslet van het land?  

welke strenge dominante perverse meester neemt bezit van dit sissyhoertje?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10